Ullas Hyggekrog 

 


Nu er der snart gået et år igen, og julen nærmer sig. Derfor denne juletråd. Vi starter med min yndlings julesang: Cliff Richard med Mistletoe and Wine.

Det er tiden, hvor vi skal til at pynte op. Jeg har i skrivende stund ikke selv nået det, men måske kan denne her Disney version af Deck the Halls give noget inspiration.

Men hvad så, om vi ikke når alt det, vi har sat os for? Hvorfor er det lige, vi holder jul? Jeg er overbevist om, at fødselaren er ret ligeglad med alverdens tingel tangel. Lille Messias selv blev født i en stald.

Og i den anledning skal vi også lidt i kirke med Kirsten Siggaard. Eller i hvert fald se kirkerne udefra til tonerne af de go' gamle julesalmer.

Dejligt med et pusterum i en ellers stresset måned, ikke mindst for nisser. Det' et meget hårdt og krævende-ende job. Just so you know.

Gnaggs' to mus var vist også nok kommet på et krævendende job med at svømme rundt i mælken til den blev til smør, så de igen kunne komme op.

Musene klarede den. Knap så heldigt gik det Bedste. Det beretter Linie 3 om herunder.


Efter denne beretning er der vist ingen tvivl: Santa Claus is coming to town.


Og hvad mon han så foretager sig???

Ja, kærlighed er en vigtig ting. Men den er langt mere og større end den kærlighed der er mellem Julemanden og Mor. Her kommer lidt stof til eftertanke fra Lene Siel.

Med denne opfordring, Marry Christmas Everyone fra Shaking Stevens og mig.
Skriv til mig