Ullas Hyggekrog 

 


I anledning af at det lige har været Halloween har jeg gravet et gammelt John Mogensen nummer frem: Grufuldt mareridt.

Halloween hedder også Alle Helgens Dag. Det er her vi mindes vore kære, som er gået forud, herunder også de faldne soldater. Det handler en flg. video, Forever Young, om. Smukkere kan det ikke gøres, vel?

Det var lige så tårerne løb. "We weep with those they leave behind." Ja, hvem kan la' være med det efter sådan et indslag? Men nu kommer der lidt balsam for sjælen. Vi sejler bort  med Enya.Vi bliver lidt ombord - så længe skuden kan gå. Godt der er nogle til at minde om at glæde os over de små ting i livet, selv i en barsk og rå verden.

"Så længe skuden kan gå, så længe hjertet kan slå..." Det kan det i allerhøjeste grad hos Bryan Adams. "Have you ever really loved a woman?" spørger han.

Ja, vi piger vil gerne elskes - og have at vide, at vi ser dejlige ud. Det kan Eric Clapton bare. "You look wonderful tonight," bekræfter han.


Men hvis man pisser pigen af, risikerer man en kold skulder....Og så kan man prøve at sige undskyld. Brian Rice har dog tilsyneladende sine grunde til ikke at gøre det. "Can't Say I'm Sorry," indrømmer han.

Så er situationen åbenbart en anden for Phil Collins. Han bliver forsonet med kæresten i Something Happened on the Way to Heaven.

...Og de levede lykkeligt til deres dages ende - og gik ud og dansede natten væk med The Mavericks.
Skriv til mig