Ullas Hyggekrog 

 


Så er det for alvor blevet efterår, og inden længe føler nogle af os trang til at gå i vinterhi - modsat Green Day, der åbenbart sover sommersøvn. "Wake Me Up When September Ends," opfordrer de. Det gør vi så hermed.

Det er da for ærgerligt at sove sommeren væk, selvom den kan være noget trykkende. "What A Shame" bekræfter Robbie Williams og Gary Barlow.

"Words come easy when they're true," hævder de to herrer. Betyder det så, at F.R. David ikke er sandfærdig, siden ordene ikke kommer let til ham?

Ifølge Ronan Keating er det ikke nødvendigvis de store ord der betyder noget. "You say it best when you say nothing at all."

For ældre ægtepar kan ord blive overflødige. Det har Anne Linnet en meget smuk sang om.

Ovennævnte sang hedder Forårsdag. Men nu er det efterår, og det forholder Ray Dee Ohh sig til.

Efterår betyder - ihvert fald i år - koldere vejr. "Det er en kold tid," siger Kim Larsen. 


Men forhåbentlig er vinteren ikke lige om hjørnet. Ellers skulle man måske opholde sig i det sydlige Californien. Her regner det i det mindste aldrig ifølge Albert Hammond.

For Geri Halliwell's skyld må det gerne regne, så længe det bare er med mænd.


Meeen, en må være nok. Sunny og Cher lader til at have nok i hinanden. I Got You Babe.

"I got you to kiss goodnight." Det er jo rigtig dejligt at have en at kysse godnat. Thomas Helmig siger pænt godnat til Malaga - og København. Det er lidt for tidligt endnu, så jeg nøjes med at sige farvel og tak for denne gang.
Skriv til mig