Ullas Hyggekrog 

 


Denne sensommer hitliste er delvist inspireret af Radio Sydhavsøernes Happy Hours, hvor der spilles musik fra 70'erne og 80'erne. Der bliver dog også noget af det, der er oppe i tiden. Men først skal vi en tur til Missisippi med Pussycat.

Fernando med Abba er fra omtrent samme periode. Også et af mine yndlingsnumre fra dengang.Mens vi er ved Andersson/Ulvæus, tager vi Elain Page og Babara Dickson med I Know Him So Well.
 

Vi skal jo heller ikke være pedandiske. Der skal også være plads til lidt 90'er musik og lidt ønsketænkning. Go West er "King of Wishful Thinking."

For Smokie er det ønsketænkning, fortsat at bo dør om dør med Alice.  

Det kan være hårdt nok ikke længere at have Alice til nabo, men det var værre den nat Chicago døde.

Ja, storbyer kan være dramatiske, men det kan også være risikabelt at bade i floden. Albert Hammond kender alt til forholdene Down by the River.
Så er det bedre at blive hjemme i haven sammen med Robbie Williams.


Men der er ikke noget at komme efter, piger. Robbie drengen er blevet gift; og så må man håbe, det er med den rette, så det ikke ender som i TV2's historie Kys Bruden.


"Men det' ikke altid sådan livet flasker sig..." Og alting får jo en ende - især det gode. "Why Do All Good Things Come To An End?" spørger Nelly Furtardo og Harry Potter.
Skriv til mig