Ullas Hyggekrog 

 Så blev det november, og denne måned kan være regnfuld. Derfor, lad os male dagen blå.

November er måske ikke lige den måned, hvor man sætter sig ned i en vejgrøft; slet ikke hvis det regner. Alligevel havde John Mogensen en god pointe. Somme tider kan det være en god ide at stoppe op og mærke livet.Netop børn er gode til at være i nu'et og give plads til leg og fantasi. Men de bliver større og får andre interesser - til stor fortrydelse den magiske drage, der lever evigt og altid gerne vil lege.

Mental As Anything bliver tilsyneladende aldrig for gamle til at lege og fjolle. I denne version af Rock'n Roll Music lever de for alvor op til deres navn.
Godt med lidt fest i gaden, men også rart at komme hjem til familien. "I'm gonna be on the next plane home," lover Daniel Powter.
Til minde om Stephen Gately, som døde alt for tidligt, kun 33 år. R.I.P. Stephen - No Matter What.
Lad os håbe, Stephen befinder sig bag Perleporten.

Vi bliver lidt i de højere luftlag sammen med Norman Greenbaum - Spirit in the Sky.

Og når vi nu er ved emnet, kommer vi ikke udenom englene. Og for øvrigt heller ikke Abba. Like An Angel Passing Through My Room.

Nu kalder I mig vel snart Faster Anna? Jamen så må jeg jo ta' konsekvensen...

...For som Billie Ocean siger, "When the Going Gets Tough, the Tough Gets Going." Denne version er dog med Boyzone - igen igen -  og Harry Potter og hans venner og fjender som aktører.Skriv til mig