Ullas Hyggekrog 

 
Til Forside

 Respekt er en vigtig ting, når man omgås andre mennesker. Det bekræfter Erasure her i A Little Respect.
 
"Hvis du elsker noget, så giv slip på det. Hvis det er dit, kommer det tilbage. Hvis det ikke kommer tilbage, har det aldrig været dit." Dette citat af Alison Willcocks har Bobby Vee tilsyneladende også taget til sig i Take Good Care of My Baby. Her er den i en Harry Potter version.
Det med at passe på hinanden mens tid er, er nok værd at tage til sig. For sæt nu, der ikke kommer en dag imorgen...Så må man gribe nuet og sige, hvad man har på hjerte, også selvom man ikke lige kan finde på noget super-originalt.
Det næste skridt kunne meget vel være, at de tager på weekend sammen. Så må man ikke håbe, det hele bliver spoleret af et maveonde p.g.a en forurenet flod, ligesom Albert Hammond og kæresten i Down By The River.Så er det noget andet med Christie's Yellow River.Det ville ligne mig dårligt ikke at spille noget med Abba. Fra Yellow River skal vi til Happy Hawaii.Og nu til månedens Dansktop hit: Hjerter af Honning.Tilbage til nutiden: Coldplay - Viva la Vida.Coldplay forsangeren var sikker på, at St. Peter ville kalde på ham. Det er Simba også. Her missionerer han for os med Spirit in the Sky.Om Lidt er det slut på denne måneds hitliste. Kim Larsen får lov at runde den af.

Skriv til mig